Informatie en aanmelden nominaties

6 september 2021

Het Bosch Architectuur Initiatief is op zoek naar het beste gebouw in Den Bosch van 2015-2020. In 2015 wonnen de Amazones van DOK architecten de BAI publieks-architectuurprijs. In de afgelopen 5 jaar is er weer volop gebouwd en verbouwd. Wat is het beste gebouw van de periode 2015-2020?

Omdat niet alleen grote, in het oog springende gebouwen het gezicht van de stad bepalen, hebben we ook een categorie kleine projecten toegevoegd. In elke categorie wordt een winnaar aangewezen.

We zijn op zoek naar jullie nominaties!

Nominaties kunnen door de architectenbureaus zelf worden geupload via onderstaand formulier (het formulier verschijnt zodra je bent ingelogd). Hiervoor dien je je aan te melden voor de baiweb site.

Wil jij een project nomineren waarvan jezelf de architect niet bent of je weet niet van welk architectenbureau het is? Gebruik dan een oproep op onze ‘van wie is die’ pagina.

Voorwaarden:

– het project is in de periode 2015-2020 gerealiseerd en/of opgeleverd in Den Bosch of regio Den Bosch
– het gebouw is zichtbaar vanaf openbaar gebied
– zowel nieuwbouw- als renovatie- als uitbreidingsprojecten kunnen in aanmerking komen voor de prijs

Planning:
Aandragen nominaties: van 18 juni tot eind september
Stemmen op de nominaties: oktober
Bekendmaking winnaar: november

Om projecten te kunnen nomineren dient u te zijn aangemeld op de website.

Nomineer je project

Log in om een project in te dienen. Mocht je nog geen account hebben, registreer jezelf dan eerst. Het formulier wordt zichtbaar zodra je bent ingelogd.

Geef een reactie