Showroomwoning

30 september 2021
Credit: Jaro van Meerten, The Art of Living magazine.

Project kenmerken

Projectnaam Showroomwoning
Categorie Beste gebouw KLEIN
Architectenbureau Van Boven architecten
Projectarchitect Theobert van Boven
Opdrachtgever Privé
Adres Slagkampweg 2, Rosmalen
Jaar van oplevering 2017
Website http://www.vanbovenarchitecten.nl

Projectomschrijving

Een woonhuis waar je met je gezin kunt wonen, wat tevens dient als showroom voor je klanten en waar je wonen en werken kunt combineren…. wij mochten het ontwerpen en Bas van de Beek, eigenaar van aannemersbedrijf Beek Bouwmeesters bouwde het voor zichzelf en zijn gezin. Aan de voorzijde heeft de woning een ‘normale’ hoogte ten opzichte van de straat. De verrassing bevindt zich aan de achterzijde, waar een hoogte gerealiseerd is van maar liefst 10 meter doordat er optimaal gebruik is gemaakt van het kelderniveau. In de woning is een zeven meter hoge vide gecreëerd van de woonkamer in de kelder tot de nok van de villa. De rieten kap, (nieuw) gebikte bakstenen en zwarte aluminium kozijnen gevel de villa een modern-landelijke boerderij-uitstraling. In het lagere deel bekleed met zwarte planken is het kantoor van Beek Bouwmeesters gevestigd waar Bas met zijn opdrachtgevers de puntjes op de i zet.

Geef een antwoord