Inspiratiebank

Geef de stad mee vorm!


Het Bosch Architectuur initiatief wil onafhankelijk, vanuit het vakgebied, bijdragen aan toekomstscenario’s voor ’s-Hertogenbosch en de regio. En daarom roepen we liefhebbers en vakgenoten op om hun referenties, foto’s en columns te delen met ons. Heb je een spraakmakende visie of inspirerend plan, stuur het in!

Alles is welkom. Bestaande of nieuwe plannen, van jezelf of van anderen. Met thema’s als verdichting, openbare ruimte, duurzaamheid, sociale duurzaamheid, sociale veiligheid, bereikbaarheid, inclusiviteit – deel het!

Zo bouwen we samen een inspiratiebank met projecten die bijdragen aan de vormgeving van onze regio. En blijven we het gesprek erover voeren.

Meedoen kan binnen drie categorieën.


I REFERENTIES

Stuur je eigen (zelfgemaakte) foto’s, beschrijvingen of een link naar artikelen van bestaande projecten – van jezelf of van anderen, gebouwd of nooit gebouwd, in binnen- en buitenland, met een beknopte motivatie waarom dit voor ‘s-Hertogenbosch een goede referentie zou zijn.

II FOTO’S

Stuur een foto of fotoserie van wat jij als woonkwaliteit of kwaliteit van de leefomgeving in de Bossche regio ziet, met een beknopte motivatie of titel. Het gaat hierbij om de kwaliteit en sfeer van de foto.

III COLUMN

Schrijf een kritische, humoristische of utopische column over jouw visie op (de toekomstige) woonkwaliteit of kwaliteit van de leefomgeving.