Datum/Tijd: 20/01/2023 / 16:00 - 18:00
Locatie: De Nieuwe Schuur

In het dorp Herpt toverden Hans Andersson en Francine Houben (Mecanoo Architecten) een oude boerenschuur om tot De Nieuwe Schuur.

De Nieuwe Schuur heeft een theaterzaal, een jazzkelder en een panoramazolder. Er is gelegenheid om te overnachten, een keuken en er zijn overdekte terrassen met een weids uitzicht op het boerenland, het Oude Maasje, de fruit- en notenbomen.

De constructie van De Nieuwe Schuur is van CLT gemaakt, de gevelbekleding is zwartgeblakerd volgens de Shou Sugi Ban-methode. Houben schetste het ontwerp, dat sterk lijkt op de oude geteerde schuur die heel lang op de plek gestaan heeft.

Het BAI organiseert op vrijdag 20 januari (16.00 uur) een Architectuurvisite/nieuwjaarsborrel in de Nieuwe Schuur, voor architecten, ontwerpers, stadsontwikkelaars en geïnteresseerde professionals. Hans Andersson zal er een korte presentatie houden, waarna we buiten proosten op een gezond 2023 – kleed je dus warm aan.

Je meldt je aan voor de (gratis) Architectuurvisite door een mailtje met je naam te sturen naar aanmelden@baiweb.nl

BAI Architectuurvisite / vrijdag 20 januari, 16.00 – 18.00 / De Nieuwe Schuur, Burgemeester Buijsstraat 33, Herpt / entree gratis / aanmelden: aanmelden@baiweb.nl


foto: Stijn Poelstra

Laat een reactie achter