Park Beelland

11 september 2020 Gepubliceerd door
Credit: Park Beelland, Stein

Iedere koper is eigenaar van een stuk van het gezamenlijke gebied.

Perfectie in een omgeving waar álles moet kloppen. Dát is Park Beelland. Om tegemoet te komen aan de hoge eisen die woningeigenaren tegenwoordig stellen aan comfort en duurzaamheid, is gekozen voor ruime, onderhoudsvriendelijke villa’s. Dichtbij uitvalswegen, in de buurt van talloze prettige faciliteiten zoals restaurants en winkels én omringd door groen, rust en ruimte. Het beste van twee werelden. Leefbaarheid op het allerhoogste niveau is gedurende het gehele project een van de belangrijkste uitgangspunten geweest. Park Beelland is daarom bewust niet ingericht als openbaar gebied. Het is verkeersluw en biedt voldoende vrijheid voor een groene inrichting. Iedere koper is bovendien eigenaar van een stuk van het gezamenlijke gebied. Om de eenheid in het park te stimuleren maken de bewoners deel uit van een VVE, waarin het beheer van het gezamenlijke gebied wordt geregeld. Omdat wij – net als alle betrokkenen bij dit project – sterk geloven in co-creatie, is er voor de VVE voldoende ruimte om zelfs zaken als tuinonderhoud, hulp in huis en glasbewassing gezamenlijk te organiseren. Een stuk gedeelde verantwoordelijkheid die ook na afronding van het project is blijven bestaan.

Park Beelland

Gecategoriseerd in :

Geef een reactie